05 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

HAKKARİ’DE İKİ MAHALLE DAHA PARKA KAVUŞUYOR

Hakkari’de iki mahalle daha parka kavuşuyor

Hakkari’de iki mahallenin daha park yapılması için çalışmalara başlandı.

31 Temmuz 2018 Salı 11:57

 Hakkari kent genelindeki birçok mahalle yeni aile ve çocuk parklarına kavuşuyor. Park çalışmalarının aralıksız devam ettiği kentte parkı olmayan mahallelerin parklara kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapıldığı belirtildi.

İmarı zor olduğu gibi sosyal ekonomik durumu düşük olan ve ilk defa park alanına kavuşacak olan Berçelan Mahallesindeki çalışmalar ise devam ediyor.

Belediye Başkan Vekili  Cüneyt Epcim, Başkan Yardımcısı Erhan Okay, Karşıyaka ile Pehlivan Mahallesi kesişimi İtfaiye Caddesi üzerinde yapılacak olan mahalle parkının yerinde incelemelerde bulundular.

Aile ve çocuk oyun parkı olmayan mahallelerde yeni parkların yapılması için çalışmalarını sürdüren Hakkari belediyesi yaptığı hizmetlerle kentin çevresini değiştirdi.

Belediye yetkilileri ise, asfalt, içme suyu, prestij caddeler, kanalizasyon ve parkların yapımı gibi birçok çalışmaların sürdüğünü belirttiler. Haber: Feyzullah Taş

djv_7jbxcaeili7.jpgdjv_8joxoaahaf6.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.