29 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara18°C

HAKKARİ’DE KAPI KAPI DEZENFEKTE

Hakkari’de kapı kapı dezenfekte

Hakkari Belediyesi’nin, koronavirüse karşı kurduğu dezenfekte ekibi, Hakkari Valisi/Belediye Başkan V. İdris Akbıyık’ın talimatıyla 7 gün 24 saat kentin dört bir yanını dezenfekte ediyor.

02 Mayıs 2020 Cumartesi 08:30

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri , ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını karşısında aldığı önlemlerle süreci başarılı bir şekilde sürdürüyor.

Salgının etkilerini en aza indirmek için Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan dezenfekte ekibi 7 gün 24 saat aralıksız mesai kavramıyla çalışan belediye birimleri şehrin dört bir yanını dezenfekte etti.

Hakkari Valisi/Belediye Başkan V. İdris Akbıyık, kent merkezini düzenli bir şekilde dezenfekteden geçirdiklerini belirterek, çalışmaların arılıksız olarak devam ettiğini söyledi.

Vali Akbıyık, ayrıca akşam saatlerinde yaya olarak Bulvar Caddesi şenler mevkiine kadar çalışmaları yerinde denetledi. Haber: Feyzullah Taş

halk-pazari-1-001.jpghalk-pazari-2.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.