19 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara24°C

HAKKARİ'DE KIYAFET YÖNETMENLİĞİNE TEPKİ

Hakkari'de kıyafet yönetmenliğine tepki

Hakkari’deki vatandaşlar, okullarda kılık kıyafet değişikliği ile ilgili düzenlemeye tepki gösterdi.

30 Kasım 2012 Cuma 15:54

Milli Eğitim Bakanlığının, ‘kıyafet serbestliği’ ile ilgili yönetmeliğinin yürürlüğe girmesi ile başlayan tartışmalara Hakkarili vatandaşlar da katıldı. Kılık kıyafet değişikliğine sert tepki gösteren Hakkarili öğrenci velileri, kıyafetlerin değiştirilmesini kesin olarak karşı olduklarını belirtti.

Veliler, “Birçok velilin durumu iyi olmadığı için değişik kıyafetler alamaz. Farklı kıyafet giyen öğrenciler mutlak suretle durumu iyi olmayan öğrencileri etkileyecektir. Bazı aileler 6 çocuk okuturken bazıları ise 2 çocuk okutuyor. Peki her hafta çocuklarının kıyafetini nasıl değiştirecekler? Değişiklik birçok sorunu da mutlak suretle beraberinde getirecektir. Kılık kıyafet yönetmenliğinin yeniden gözden geçirilmesi gerekir. Aksi takdirde istenmeyen birçok sorunu beraberinde getireceği endişesini taşıyoruz” şeklinde konuştu. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.