05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

HAKKARİ'DE KORONAVİRÜS DENETİMLERİ SÜRÜYOR

Hakkari'de koronavirüs denetimleri sürüyor

Hakkari’de bayan kuaförler, berber, cafe ve lokantalar denetlenerek, sosyal mesafe, maske ve el hijyeni konularında uyarıldılar.

03 Haziran 2020 Çarşamba 14:54

Valisi/Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın koronavirüs tedbirleri kapsamında başlattığı denetimler aralıksız olarak sürüyor.

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü kontrol birimi ve Zabta Müdürlüğü ekipleri, kentteki birçok işyerine yönelik denetimlerini devam ediyor. Her gün düzenli olarak bayan kuaförler, berber, cafe ve lokantaların denetlendiği öğrenildi.

Belediye ekipleri, işyeri sahiplerine sosyal mesafe, maske ve el hijyeni konularında uyarılarını ise yenilediler. Yapılan uyarılara azami gayret saf ettiklerini belirten işyeri sahipleri de hem kendileri hem de müşterilerin sağlığı için kurallara uyarmaya çalıştıklarını belirterek, belediye denetim ekiplerine ise teşekkür ettiler. Haber: Feyzullah Taş

kuafor-1-002.jpgkuafor-2-003.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.