27 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara25°C

HAKKARİ’DE KORONAVİRÜS DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI

Hakkari’de koronavirüs dezenfekte çalışmaları

Hakkari Valisi/Belediye Başkan V. İdris Akbıyık’ın talimatları doğrultusunda Hakkari’de koronavirüs tedbirleri kapsamındaki dezenfekte çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

30 Nisan 2020 Perşembe 08:35

Çarşı merkezi başta olmak üzere, cadde, sokak, mahalle, kamu kurum ve kuruluşlar, okullar, AVM’ler ile birçok noktanın ince yıkanarak daha sonrada dezenfekteden geçirildiği Hakkari’de çalışmalar devam ediyor.

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü dezenfekte ekibi  insan popülasyonlarının yoğun olduğu resmi kurum ve kuruluşlarda ilaçlaması başlattı.

Vilayet, seyahat izin kurulu bürosu ve Hacı Sait camisini dezenfekten ederek vatandaşların güven içinde resmi iş ve işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlamak ve güven içi de ibadetlerini yerine getirmeye hazır hale getirildi.

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü kentin tüm noktalarındaki dezenfekte çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini belirttiler. Haber: Feyzullah Taş

dezenfekte-ekibi-1.jpgdezenfekte-ekibi-2.jpgdezenfekte-ekibi-3.jpgdezenfekte-ekibi-4.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.