17 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C

HAKKARİ’DE KURBAN SATIŞ YERİ BELİRLENDİ

Hakkari’de kurban satış yeri belirlendi

Hakkari Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü tarafından kurban satış yeri belirlenerek çarşı merkezine pankartlar asıldı.

25 Eylül 2014 Perşembe 14:02

Hakkari Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü tarafından kurban satış yeri olarak şehirden 2 kilometre uzaklıkta bulunan Yeni Mahalle Belediye Spor Sahası Kopsi mevkii belirlendiği bildirildi. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, belirledikleri alanın dışında başka hiçbir yerde kurbanlık satışlarına izin vermeyeceklerini ifade ettiler.

Yetkililer,”Kurban satış yeri olarak Yeni Mahalle yolunda bulunan Belediye Spor Sahası Kopsi mevkii olarak belirlenmiştir. Buranın dışında hiçbir yerde satış yapmalarına izin verilmeyecektir.

Görevlendirdiğimiz zabıta memuru 24 saat boyunca görev başında olacak ve kurallara uymayanları derhal uyaracaktır. Kesim yeri olarak da Pehlivan Mahallesi’nde bulunan belediye ait mezbaha olarak belirlenmiştir” dedi. Haber: Feyzullah Taş (İHA)

kurban-bayrami-hazirliklari-111.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.