02 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C

HAKKARİ'DE KUYUMCULAR KAPATMA KARARI ALDI

Hakkari'de kuyumcular kapatma kararı aldı

Hakkari Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Gür, hükümetimizin 81 ilde almış olduğu Korona Virüs tedbirleri kapsamında destek amaçlı kuyumcular olarak kapatma kararı aldıklarını söyledi.

24 Mart 2020 Salı 17:53

Başkan Gür,” Hakkari İli Merkez İlçesi Çarşı merkezlerinde yer alan Kuyumcu esnafları olarak tüm dünyada ve ülkemizde baş gösteren Kovid-19 Salgının öldürücü etkisi dolayısıyla,

Ülkemizin piyasalarını belirleyen özel finans kurumları ve piyasa döviz ve altın kurlarını belirleyen serbest piyasa araçlarının salgın dolayısıyla kapalı bulunması dolayısıyla baş gösteren belirsizlik ve sektörümüzde bulunan esnaflar olarak işyerlerimizin küçüklüğü dolayısıyla enfeksiyon riskinin fazla olması dolayısıyla kendimizi tehdit altında hissetmekteyiz.

Bu sebeplerden dolayı Hakkari Merkezinde Hakkari Vergi Dairesine kayıtlı kuyumcu esnafları olarak ortak bir karar alınıncaya kadar kapatma kararı almış bulunmaktayız ve evde kal Hakkari diyoruz” dedi. Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.