19 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C

HAKKARİ’DE MARKETLER DENETLENDİ

Hakkari’de marketler denetlendi

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Gıda Kontrol Birimi ve Veteriner İşleri Faaliyet Birimi ile komisyon encümenleri Kurban bayramın yaklaşması ile birlikte iş yerlerini denetledi.

08 Ağustos 2019 Perşembe 15:07

Hakkari Belediyesi ekipleri tarafından kentin değişik noktalarındaki marketleri denetledi. Yapılan denetimlerde etiket, ambalaj kontrolleri ve kasa fiyatının uyuşmaması gibi konulara bakıldı.

İş yeri denetimlerinde, kullanılan ve tüketime sunulan ürünlerin gramajları ve fiyatları gibi konular da dikkate alındı.

Denetimlerde eksikleri bulunan işletmelere gerekli uyarıları yapan belediye ekipleri, mevzuata uyulmadığı durumlarda yasal işlem uygulanacağı hatırlatarak uyardı.

Denetimler esnasında 39 adet konserve ürünü ekipler tarafından imha edilmek üzere el konuldu.

Belediye yetkilileri, rutin denetimlerin aralıksız sürdürüldüğünü belirtirken, "Son olarak yaptığımız denetimler kapsamında vatandaşlarımızın alışverişlerini daha bilinçli sağlayabilmek amacı ile ekiplerimizce oluşturulan gruplar halinde marketlerde etiket denetimi yapıldı" denildi. Hakkarihabertv.com

belediye-denetim-001.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.