15 Mayıs 2024
  • İstanbul10°C
  • Ankara1°C

HAKKARİ’DE MUTAD TOPLANTISI YAPILDI!

Hakkari’de Mutad toplantısı yapıldı!

Hakkari İl Müftülüğü tarafından mutad toplantısı düzenlendi.

18 Ekim 2017 Çarşamba 11:29

İl Kültür Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda, Merkez Örnek Camii Müezzin-Kayyımı Hasan Erik’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantıya İl Müftüsü Faruk Gürbüz, vaizler, şube müdürleri, müftülük büro personelleri ve  din görevlileri katıldı.
  Burada konuşan, İl Müftüsü Faruk Gürbüz, adanmış din görevlisi olmak zorundayız dedi.

Burada din görevlilerine seslenen Müftü Gürbüz,”Vaaz ve irşat çalışmalarına her zamankinden daha çok ağırlık vermelisiniz. 4-6 yaş gurubu çocuklarımıza dini öğretmekte gayret göstermeli.

Gençleri ve kadınları camiye ısındıracak tutum ve davranış sergilemelerini, muhitlerindeki evleri ziyaret ederek sevinç ve kederlerine ortak olun.

Hastaları ziyaret ederek moral verin ve yeni umre sezonunda vatandaşlarımızı umre ibadetine yönlendirmeleri için gayret sarf edin. Atanmış değil adanmış din gönüllüsü olmak zorundayız” şeklinde konuştu.

Madde bağımlığıyla mücadele konusunda, uzman öğreticiler tarafından uyuşturucudan korunma yolları ve alınacak tedbirlerle alakalı yapılan sunumun ardından program sona erdi. Haber: Feyzullah Taş

hakkari-il-muftusu-faruk-gurbuz-2.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.