29 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara18°C

HAKKARİ’DE NARKOREHBER UYGULAMA SEMİNERİ VERİLDİ

Hakkari’de Narkorehber uygulama semineri verildi

Hakkâri EmniHakkari’de Narkorehber uygulama semineri verildi yet iL Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Hakkâri Devlet Hastanesi ve Hakkâri İl Sağlık Müdürlüğü personeline Narkorehber Modülü kapsamında eğitim semineri verildi.

29 Kasım 2017 Çarşamba 12:27

 Hakkâri Devlet Hastanesi konferans salonunda 180 sağlık personeline verilen eğitimde. “Hakkari’de tehdit elden Narkotik maddeler ve özellikleri, madde bağımlılığı, bağımlılık yapıcı maddeler, madde kullanıcısı nasıl Tanınır? , Sokak satıcısı nasıl tanınır?, Şüpheli mekanlar ve Narkotik maddelerin sokak adları” başlıkları altında dikkat etmeleri gerekenler” hakkında detaylı bilgiler verildi.

Seminerde mücadele ve önleme konusunda destek beklendiği vurgusu yapılarak 18 yaş üstü yetişkin olan bütün bireylerin bu sürece dahil olmaları konusunda gerekli bilgilendirmeler yapılıp ayrıca şüpheli durumlarda güvenlik güçleriyle nasıl iletişime geçebilecekleri hakkında da detaylı bilgiler verildi. Hakkarihabertv.com
narkorehber-uygulama-semineri-1.jpgnarkorehber-uygulama-semineri-2.jpgnarkorehber-uygulama-semineri-m.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.