18 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C

HAKKÂRİ'DE NOSTALJİ RÜZGARI ESTİ

Hakkâri'de Nostalji Rüzgarı Esti

Hakkâri Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından verilen Yeşilçam temalı konser, konuklarda nostalji rüzgarı estirirken, Atatürk Kültür Merkezi Salonu tatlı bir coşkuya sahne oldu.

10 Haziran 2022 Cuma 22:16

Atatürk Kültür Merkezi'nde, Hakkari Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Yeşilçam Film Müzikleri'nden oluşan konser verildi ve Yeşilçam temalı resim sergisi sergilendi.

Konsere,  Vali Yardımcıları Mustafa Emre Kılıç, Tevfik Kumbasar, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, il jandarma komutanı tuğgeneral Ahmet Kavukcu, Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, il Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ile çok sayıda davetli katıldı. Salonu dolduran vatandaşlar:

"Bu konser, hepimizin aşina olduğu Yeşilçam Filmleri'nin Müzikleri'ni tekrar hatırlamamızı sağlayarak, Yeşilçam Filmleri'nin bizlere öğrettiği; sevgi, saygı, yardımlaşma ve kardeşlik duygularını tekrardan hatırlamamıza vesile oldu," diyerek memnuniyetlerini belirttiler. Hakkarihabertv.com

4d1a9ee5-f1ec-4f50-bee8-faff09f301fc.jpg08966793-dbc1-4e25-9a40-eba7e399e31c.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.