03 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C

HAKKARİ’DE "OKUL DEZENFEKTE EKİBİ" KURULDU

Hakkari’de "Okul Dezenfekte Ekibi" kuruldu

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür'ün talimatlarıyla, Merkez ve İlçeler için Okul Dezenfekte Ekibi kurularak bu ekiplerde yer alan personellere kurs düzenlendi.

17 Mart 2020 Salı 09:54

Belediye Başkanlığı, Milli Eğitim ve İl Sağlık Uzmanlarının katıldığı eğitime, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de katıldı. İşyeri Sağlığı ve Güvenliği Birimi koordinesinde düzenlenen eğitime katılan personeller,

uygulamalı olarak İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Öğretmenevleri, Halk Eğitim Merkezi Kurum Binalarını dezenfekte etti. Çalışmalar eş zamanlı olarak il ve ilçelerin eğitim kurumlarında devam edilecek.

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünde görevli Veteriner Hekim Faysal Cindioğlu, İl Sağlık Müdürlüğünden Recep Özatak ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nden İş güvenliği Uzmanı Şevket Gözüdok tarafından oluşturulan 40 kişilik  yardımcı hizmet personeline yönelik eğitim verildiği belirtildi. Haber: Feyzullah Taş

01-310.jpg2-461.jpg3-351.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.