09 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara25°C

HAKKARİ’DE ÖRNEK BİR KADIN POLİS

Hakkari’de örnek bir kadın polis

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü emrinde çalışan Trabzonlu kadın polis Dilek kısa sürede yöre halkının gönlünde taht kurdu.

08 Mayıs 2020 Cuma 08:37

Hakkari’de yaklaşık 8 aydır görev yapan kadın polis Dilek, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görev yapıyor.

Tüm sosyal etkinliklerde polis arkadaşları ile birlikte halkla iç içe olan Trabzonlu kadın polis Hakkari’de bilmediği mahalle yok.  

Hakkari Valisi/Belediye Başkan V. İdris Akbıyık’ın almış olduğu koronavirüs tedbirleri kapsamında Vefa Sosyal Destek Grubu’da  da yer alan kadın polis Dilek, bazen paket, bazen de un çuvallarını taşıyarak ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine ulaştırıyor.

1-430.jpgHakkari Emniyet Müdürü Atanur Aydın, başta olmak üzere tüm Hakkari polisinden memnun olduklarını belirten Hakkarili vatandaşlar, huzur ve güveni sağlandığı Hakkari’de halkla polis dayanışmasının düşman çatlattığını belirttiler.

Vatandaşlar,”İyi ve kötü günlerimizde her zaman yanı başımızda polis ekipleri var. Koronavirüs belası yüzünden evlerimize kapandık. Hakkari polisi ihtiyaçlarımızı karşılamak için üzerine düşen görevi layıkıyla yaptı.

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte kapımızı çalan polis memurları fitre ve zekatlarını kapıda bize teslim ettiler. Valilik Vefa Sosyal Destek Grubu’da yer alan Toplum Destekli ve Şube Müdürlüğünde görevli, Dilek, Muhammet ve Mesut polisi Hakkari’de neredeyse tanımayan yok.

Bu ekip her zaman yanı başımızda ve talimatlar doğrultusunda ihtiyaçlarımızı kapı teslimi yapıyor.  Allah devletimizden ve polisimizden razı olsun” şeklinde konuştular. Haber: Feyzullah Taş

hakkari-polisi.jpg

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.