05 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara9°C

HAKKARİ'DE PATLAMA 1 YARALI

Hakkari'de patlama 1 yaralı

Hakkari'de büyük bir patlama sesi duyuldu. Patlamada 13 yaşındaki bir çocuğun yaralandığı belirtildi.

29 Ağustos 2016 Pazartesi 23:51

Edinilen bilgiye göre, olay saat: 00;07 sıralarında Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Keklikpınar Mahallesi,İl özel idaresi kavşağında meydana geldi.

Zırhlı aracın geçişi esnasında büyük bir patlama meydana geldi.Patlamanın şiddeti ile birlikte evine gitmekte olan 13 yaşındaki (B.S.) isimli çocuk ağır yaralandı.

Yaralı Çocuk Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Durumu öğrenen çocuğun yakınları hastaneye akın etti.

Hastaneye giden CHP Hakkari İl Başkanı Aytekin  Karahanlı ise Seyhan ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

 Patlamayla ilgili çevrede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Valilik ise olayın nasıl meydana geleceği ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. İHA

HAKKARİ VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI:

Valilik açıklamasında" 29.08.2016 günü saat: 23.55 sıralarında İlimiz Merkez Hakkâri- Van Karayolu üzerinde bulunan yol üstü market önünde, İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimize ait polis araçlarının geçişi esnasında EYP(el yapımı patlayıcı) saldırısı sonucu patlama meydana gelmiştir.

Olay yerinde bulunan 1 çocuk yaralanmış, Hakkâri Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavisine başlanılmıştır.

İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce olay yerinde gerekli çalışmalara başlanılmış olup, konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.