02 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C

HAKKARİ'DE RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI!

Hakkari'de resmi bayramlaşma töreni yapıldı!

Hakkâri il protokolü düzenlenen resmi bayramlaşma töreninde kurum müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

25 Haziran 2017 Pazar 15:38

Öğretmen Evi bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programına Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımcısı Bekir Abacı, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mehmet Gökgöz,

Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanı Yarbay Engin Pınar, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdulkadir Akseki, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim ve Vali Yardımcısı Bekir Abacı, kamu kurum ve kuruluş amirleri ve vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak onlarla bir süre sohbet etti.

Öğretmen Evi’ndeki bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri, İl Jandarma Komutanlığı ve Polis Evi’nde tertip edilen programlara katılarak güvenlik güçlerinin bayramını kutladı. Hakkarihabertv.com

02-053.jpgresmi-bayramyasma-2.jpg
  

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.