09 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara12°C

HAKKARİ'DE SAHİPSİZ YAVRU KÖPEKLER KURTARILDI

Hakkari'de sahipsiz yavru köpekler kurtarıldı

Hakkari’nin Çukurca ilçesi yolu, Oğul Köyü kavşağında sahipsiz halde buluna ve donmak üzere olan yavru köpekler Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından kurtarıldı.

03 Ocak 2019 Perşembe 12:03

Kış mevsiminin zor geçtiği Hakkari’de Çukurca ilçesi yolu, Oğul Köyü kavşağında sahipsiz yavru köpekleri donmak üzere iken Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü personeli ve Hayvansever Rabia Aslan tarafından kurtarıldı.

Gelen ihbar üzerine hemen harekete geçen Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri ve beraberinde buluna hayvansever Rabia Aslan, Oğul Köyü kavşağında sahipsiz olan yavru köpeklere ulaşmayı başardılar.

Donmak üzere olan yavru köpekleri kurtaran ekipler sıcak bir ortamda ısınmalarını sağlayıp karınlarını duyurduktan sonra tedavileri için Hakkari Belediyesi Veteriner Müdürlüğüne bağlı bakım ünitesi personeline teslim ettiler. Haber: Feyzullah Taş

1-163.jpg4-120.jpg3-165.jpg2-205.jpg

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.