30 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara21°C

HAKKARİ'DE ŞEHİTLERE UĞURLAMA TÖRENİ

Hakkari'de şehitlere uğurlama töreni

Hakkari'nin Çukurca ilçesi sınır hattında bulunan askeri üs bölgesine bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan hain saldırı sonucu şehit olan piyade sözleşmeli erler için Hakkari'de tören düzenlendi

20 Nisan 2019 Cumartesi 16:03

  Çukurca ilçesi sınır hattında bulunan Seriberi Askeri Üs Bölgesine bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan hain saldırı sonucu şehit olan piyade sözleşmeli erler Şevket Çetin (Kırıkkale), Yener Kırıkçı (Ankara), Erhan Çiyapul (Iğdır) ve Murat Şahin (Giresun) için Hakkari Dağ Komando Tugayında uğurlama tören düzenlendi.

Hakkari Valisi Idris Akbıyık, Vali yardımcıları Mustafa Pala, Mustafa Duruk, Aziz Gölbaşı, Tugay Komutanı Tuğgeneral Muamer Alper, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, Emniyet Muduru S. Suvat Dilberoğlu, Ak Parti eski dönem İl Başkanı Nurettin Fırat, Hakkari Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdurrahman Er, askeri personel ve kurum müdürlerin katıldığı tören, şehitlerin özgeçmişlerinin okunmasıyla başladı.


Okunan duaların ardından şehitlerin naaşları memleketlerine gönderilmek üzere Yüksekova Selahattin Eyyübi Havalimanına gönderildi. Haber: Feyzullah Taş

02-168.jpg06-046.jpg07-028.jpg01-216.jpg04-066.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.