18 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

HAKKARİ’DE SOKAK HAYVANLARINA ŞEFKAT ELİ

Hakkari’de sokak hayvanlarına şefkat eli

Hakkari Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri bir taraftan sokak hayvanlarını beslerken diğer taraftan da yaralı hayvanları yönelik tedavilerini sürdürüyor.

05 Nisan 2019 Cuma 09:14

Hakkâri’deki Sokak havanları sağlık taramasında geçiren Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent dışında bulunan hayvanlara ise yiyecek bıraktı.

Son yılların en ağır kış şartlarının yaşandığı Hakkari’de Sokak hayvanlarının aç kalmaması için büyük bir çaba harcayan Veteriner ekipleri bu örnek çalışmaları ile vatandaşlar tarafından da tam not aldı.

 Vatandaşların ihbarı üzerine Beçelan Mahallesinde hasta bulunan bir sokak kedisi ve Gopsı TOKİ bölgesinde gelen şikayet üzerine olay yerine gidilerek alınan başıboş bir yavru köpek kurtarılarak Hakkari Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Kliniğine getirdi.

Veteriner Hekim Faysal Cindioğlu, Veteriner Sağlık Teknikeri Fatih Çiftçi’nın müdahalenin ardından burada tedavi altına alındı. Hakkarihabertv.com

1-196.jpg2-234.jpg

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.