15 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara8°C

HAKKARİ'DE SU ARIZALARI İLE MÜCADELE SÜRÜYOR

Hakkari'de su arızaları ile mücadele sürüyor

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcakların her geçen gün arttığı kentte su ve kanalizasyon arızalarını gidermeye devam ediyor.

28 Temmuz 2023 Cuma 14:15

Coğrafi yapısı nedeniyle toprak kaymalarının sık sık meydana geldiği kentte, belediye ekipleri sıcak havada mesai gözetmeksizin içme suyu ve kanalizasyon patlaklarının önüne geçmek için çaba harcıyor.

Yapılan 4 günlük çalışma sonucunda Merzan Mahallesi’nin içme suyu ihtiyacını sağlayan şebeke arızası giderilerek mahalleye yeniden su akışı sağlandı.

 Hakkari-Van kara yolu üzerindeki bir aileye ait su şebekesinin patlaması sonucu istinat duvarının zarar görmesi üzerine ekipler harekete geçti.

Ekipler, güneşin altında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bir hafta içerisinde 32'ye yakın arızayı gideren ekipler, mesai gözetmek sizin çalışmalarına devam ediyor.

Akmercan doğalgaz ve Telekom ekipleri de doğalğaz ve Telekom hatlarının geçtiği noktalarda belediye ekiplerine yardımcı oluyor.Hakkarihabertv.com

dsc-9002.JPGdsc-8998.JPGdsc-8995.JPG

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.