17 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

HAKKARİ'DE TUĞLUK VE TÜRK HAZIRLIĞI

Hakkari'de Tuğluk ve Türk hazırlığı

Hakkari’ye gelecek olan Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eş Başkanları Aysel Tuğluk ve Ahmet Türk için hazırlıklara başlatıldı.

26 Kasım 2010 Cuma 14:41

BDP Hakkari İl Başkanı Orhan Koparan ve beraberindeki parti yöneticileri yarın Hakkari’yi ziyaret edecek olan (DTK) Eş Başkanları Aysel Tuğluk ve Ahmet Türk’ün gelişi ile ilgili vatandaşı bilgilendirmek amacıyla şehrin değişik cadde ve sokaklarına Kürtçe Ve Türkçe yazılı yaklaşık 2 bin davetiye dağıttıkları belirtildi.

 

Ayrıca il merkezindeki civar mahalleler ile bazı köyler başta olmak üzere yaklaşık 10 bin davetiye dağıtıldığı belirtilirken ildeki kanaat önderlerine ise 500 yakın davetiye gönderilerek belediye lokalinde yapılacak olan toplantıya davet edildikleri bildirildi. Ahmet Türk ve Aysel Tuğluk’un Bulvar Caddesi üzerinde bulunan belediye binası önünde ise halka hitaben bir konuşma yapacakları belirtildi.

 

Kürtçe ve Türkçe yazılı davetiyelerde,” BDP Milletvekilleri ve DTK Eş Başkanları sayın Aysel Tuğluk ve Ahmet Türk Hakkari’yi ziyaret edeceklerdir. Saat 09:00 da Özgürlük Meydanında karşılanacaklardır” denildi.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.