17 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara8°C

HAKKARİ’DE VİRÜSÜ YENEN 5 KİŞİ TABURCU OLDU

Hakkari’de virüsü yenen 5 kişi taburcu oldu

Hakkari’de geçtiğimiz hafta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısı konan 5 vatandaş, bir haftalık tedavi sürecinin ardından taburcu edildi.

11 Nisan 2020 Cumartesi 22:37

Hakkari Devlet Hastanesinde 2, Yüksekova Devlet Hastanesinde 3 olmak üzere 5 vatandaş koronavirüsü yenerek taburcu edildiler. Başarılı bir tedavi sürecinin ardından taburcu edilen vatandaşlar tedavilerine izole edilmiş bir şekilde evinden devam edecekleri öğrenildi.

Hakkari Valisi/ Belediye Başkan V. İdris Akbıyık, Koronavirüsü yenmeyi başaran vatandaşları tebrik ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Vali Akbıyık,” Tüm insanlığın mücadele ettiği koronavirüs salgını, artık hepimiz için bir realite. Hiçbirimiz, bu hastalık bize bulaşmaz noktasında bir düşünceye sahip olmamalı. Azami derecede dikkatli olmalıyız. Devletimizin, sağlık kurumlarımızın aldığı tedbirlere uymalı ve evde kalmalıyız” dedi. Haber: Feyzullah Taş

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.