29 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara20°C

HAKKARİ’DE YAĞMUR SUYU IZGARALARI TEMİZLENDİ

Hakkari’de yağmur suyu ızgaraları temizlendi

Hakkari Belediyesi Çevre Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, karla karışık yağmurun etkisini sürdürdüğü kentte tıkanan ızgaraları açmak için çalışma başlattı.

17 Şubat 2021 Çarşamba 13:42

İki gündür belirli aralıklarla karla karışık yağmurun etkili olduğu Hakkari’de belediye ekipleri mesai gözetmeksizin çalışmalarını hızlandırdı. Belediyenin tüm birimleri harekete geçerek yağışlı havada sıkıntıların yaşanmaması için birçok noktada çalışma başlattı.

Belediye Çevre Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ana cadde ve sokaklardaki yağmursuyu ızgaralarını temizleyerek olası tıkanmaların önüne geçti.

Çevre Temizlik Amiri Selami Mollamehmetoğlu,”Kış ayına girmemiz ile birlikte yağmurlardan dolayı sokaklarımızda su birikintileri hatta taşkın meydana geliyordu.

Yağmursuyu ızgaralarında zamanla oluşan pislikler tıkanıklığa yol açtığından dolayı yollarımız çamur içinde kalıyordu.

Ekipleri her zaman olduğu gibi tedbiri elden bırakmayarak yağmursuyu ızgara temizliği gerçekleştirdi. Tıkanıklıklar giderildi. Artık yağmurdan etkilenmeyeceğiz ve sokaklarımız da taşkın olmayacak inşallah” dedi. Haber: Feyzullah Taş

tmizlik-2.jpgtmizlik-1.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.