30 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara23°C

HAKKARİ'DE YAŞLILARA MORAL GECESİ DÜZENLENDİ

Hakkari'de yaşlılara moral gecesi düzenlendi

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari Belediyesi tarafından yürütülen Yaşlı Destek Programı (YADES) çerçevesinde “Yaşlıların Moral ve Motivasyon Gecesi”ne katıldı.

17 Eylül 2022 Cumartesi 12:25

Öğretmenevi'ndeki etkinlikte Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, masaları tek tek dolaşarak yakından ilgilendiği yaşlıların sorun ve taleplerine dinledi.

Vatandaşların daha mutlu ve güzel yaşaması ve alt ile üstyapıdaki sorunları halletmek için çaba sarf ettiklerini söyleyen Akbıyık, kentin son yıllarda değişip dönüştüğünü söyledi.

Belediye olarak hemen hemen bütün mahallelerde asfalt çalışması yaptıklarını belirten Akbıyık, "Yaptığımız asfalt 70 kilometreyi geçti. Mahalleler için yeni 15 servis alarak sizlerin hizmetine sunduk. Yeni parklar, Golazüryan sosyal tesisini, Seyir terasını yaptık.

Valiliğin ve belediyenin YADES programı kapsamında görevlilerimiz sizlerin evlerine geliyor, her türlü ihtiyaçlarınızı tespit ediyor ve imkanımız dahilinde elimizden geleni sizlerin hizmetine sunmaya gayret ediyoruz. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla sizlerin hizmetindeyiz."şeklinde  konuştu.

Konuşmanın ardından Hakkâri Belediyesi Sanat Topluluğu ekibi, dengbej ve müzik dinletisi sundu. Yaşlılar Vali Akbıyık'a sarılarak sohbet ettiler. Hakkarihabertv.com
 fczpvs0x0aanip4.jpgfczpvs3x0auon1e.jpgfczpvs4wiam9axi.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.