05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

HAKKARİ’DE YEŞİL ALAN ORANI ARTIYOR

Hakkari’de yeşil alan oranı artıyor

Hakkari Belediyesi yaptığı çalışmalarla şehrin dokusunu değiştirerek, estetik bir görünüm kazandırmaya devam ediyor.

09 Ekim 2018 Salı 09:11

Gerek caddelerdeki aydınlatmalar gerekse kavşak ve refüjlerdeki dekoratifler ve bitki ekimleri kent merkezine bambaşka bir renk kattı.

Hakkari Belediyesi tarafından şehrin kalbine 10 bin metre kare alanda kent park yaşam merkezi inşa çalışmaları, Çölemerik caddesi çevre yolunu prestij caddeye dönüştürülmesi, 3 bin metre kare alan üzerinde Tekser Sümbül parkı inşa çalışması, Merzan mahallesi kalbine mahalle parkı çalışmaları ve Berçelan’da mahalle parkı inşa çalışmaları gibi birçok noktada yapılan hizmetler vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Şehir  merkezinin yeni imaja kavuşması ise günden güne şehrin değişmesi görsel açıdan şova dönüşürken, yöre halkı ise bu hizmetleri hayal bile edemediklerini ifade ettiler.

Hakkari-Van karayolu başta olmak üzere çarşı merkezindeki orta refüjlerde yapılan yeşillendirme ve çiçeklendirmenin kent merkezine ayrı bir güzellik kattığını ifade eden vatandaşlar, birer estetik-dekoratif görsel olarak Hakkari’ye kazandırılan bu çalışmaların şehirde bir ilk olduğunu ve aynı zamanda şehrin çevresini değiştiren Belediye Başkan Vakili Cüneyt Epcim’e teşekkür ettiler. Hakkarihabertv.com

djb8wqwxcaa784c.jpgdorat7-x0aavzi6.jpgdorat75xgaiv3yw.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.