29 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara23°C

HAKKARİ’DE YÜZLERCE KÖY YOLU ULAŞIMA AÇILDI!

Hakkari’de yüzlerce köy yolu ulaşıma açıldı!

Hakkari’de yapılan karla mücadele çalışmalarında ulaşıma kapalı bulunan yüzlerce köy ve mezra yolu yeniden ulaşıma açıldı.

06 Şubat 2017 Pazartesi 10:52

Hakkari il genelinde kapanan 139 köy ve 381 mezra yolu il özel idaresi karla mücadele ekibinin 55 iş makinesi ve 72 personeli ile yapılan geceli gündüzlü çalışmaları sonucunda yeniden ulaşıma açıldığı belirtildi.

Zorlu doğa şartları ve çığ tehlikelerine rağmen kapalı köy ve mezra yollarının yeniden ulaşıma açılması için karla mücadele seferberliği başlatan il özel idaresi karla mücadele ekibi çalışmalarda sona gelindi.

Yüzlerce köy ve mezra yolu tamamen ulaşıma açılırken halen kapalı olan iki mezra yolunda ise çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Hakkari İl Özel İdaresi  yetkilileri, 2 haftalık bir çalışma sonucunda tüm köy ve mezra yollarını ulaşıma açtıklarını sadece iki mezra yolunun kaldığını ifade ederek, iki mezradaki çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini belirttiler.  Feyzullah Taş/İHA
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.