08 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara10°C

HAKKARİ'DE ZIRHLI ARAÇ DEVRİLDİ 6 YARALI

Hakkari'de zırhlı araç devrildi 6 yaralı

Hakkari’de meydana gelen toplumsal olaylarda bir zırhlı aracın devrilmesi sonucu 6 polisin hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

01 Kasım 2014 Cumartesi 18:56

Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Keklikpınar Mahallesi Kantar civarında yola barikat kuran göstericilere polis gaz bombası ile müdahale etti. Göstericiler ise taş ve molotofkokteyli ile karşılık verdi.

Göstericilerin attığı Molotofların Akrep adı verilen zırhlı aracın ön camına isabet etmesi sonucu zırhlı araç önünü görmeyerek devrildi. Araçta bulunan ve hafif yaralandığı belirtilen 6 polisin ise ambulansla Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servsine kaldırıldığı iddia edildi. 

video-galeri.20110227163236.gif

Hakkari İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, toplumsal olaylara müdahale eden zırhlı aracın yağışlı havadan dolayı yolun kaygan olmasından dolayı devrildiğini belirterek, polis memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğunu kaydetti. Yol kenarına devrilen zırhlı araç, çekiciyle yoldan kaldırıldı. Hakkarihabertv.com
gostericiler-zirhli-arac-devirdi-1.jpg
 
gostericiler-zirhli-arac-devirdi-2.jpg
 
gostericiler-zirhli-arac-devirdi-3.jpg
 
gostericiler-zirhli-arac-devirdi-4.jpg
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.