18 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C

HAKKARİ’DEKİ ESNAFTAN KORONAVİRÜS TEMİZLİĞİ

Hakkari’deki esnaftan koronavirüs temizliği

Hakkarili esnaf, korona virüs tedbirleri kapsamında iş yerlerini köpüklü suyla yıkadı.

23 Temmuz 2020 Perşembe 09:51

Küresel bir sorun haline gelen korona virüsten korunmanın en temel yönteminin temizlik ve hijyen olmasından dolayı tüm dünya temizliğe uyulması konusunda uyarılar yapıyor.

Türkiye’de de birçok ilde temizlik ve hijyen önlemleri kapsamında sokaklar, caddeler ve işletmeler belediyeler ve vatandaşlar tarafından düzenli olarak yıkanıyor.

Hakkarili esnaflardan foto İlhami Duran örnek bir davranış sergileyerek sabahın ilk saatlerinden itibaren İş yerlerinin camlarını ve yolları köpürtüp suyla yıkadı.

Korona virüs nedeniyle iş yerini hem kendi sağlığı için hem de gelen müşteriler için düzenli olarak temizlediğini söyleyen Duran,”Küresel bir virüs sıkıntısı var . Bundan dolayı iş yerlerimizi düzenli olarak dezenfekte etmeye çalışıyoruz. Hem kendi sağlığımız için hem de gelen müşterilerimizin sağlığı için kendi imkanlarımızla dezenfekte etmeye çalışıyoruz.

Zaten günlük  olarak ta belediye ekipleri cadde ve sokakları yıkamadan geçiriyor. İşyerimize maskesiz içeride ve dışarıda durmuyoruz. Gelen müşterilere de maske takmalarını söylüyoruz. Mesafe kurallarına uymalarını söylüyoruz. Gelen müşterilerimize kolonya dökerek imkanlarımız dahilinde dezenfekte etmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Haber: Feyzullah Taş

esnaf-1-006.jpgesnaf-2-005.jpg

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.