19 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

HAKKARİ’DEKİ GÜZELLİK SALONLARI DENETLENDİ

Hakkari’deki güzellik salonları denetlendi

Hakkari Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı Gıda ve Kontrol Birimi, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilde faaliyet gösteren güzellik salonunu denetledi.

18 Mart 2020 Çarşamba 10:01

Çin’in Vuhan kentinden dünyaya yayılan ve en son ülkemizde de görülen korona virüsüne karşı alınan tedbirler devam ediyor. Hakkari Valisi/Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın talimatı üzerine başlatılan denetimler aralıksız olarak devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine “Koronavirüs Tedbirleri kapsamında tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetlerinin geçici durdurulduğu Hakkari’de önlemler en üs seviyeye çıkartıldı.

Dezenfekte çalışmalarının sürdüğü Hakkari’de açık olan işyerlerine yönelik denetimler ise aralıksız olarak devam ettiği Hakkari’de güzellik salonları da denetlendi.

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Gıda Mühendisi Butan Taş, güzellik salonlarını denetleyerek, korona virüsüne karşı alınan tedbirler hakkında sektör sahiplerine bilgi vererek, hijyeniğin önemine değindi. Haber: Feyzullah Taş

01-311.jpg02-254.jpg03-196.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.