03 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara16°C

HAKKARİ’DEKİ KAR DAĞLARI KENT DIŞINA ÇIKARTILIYOR

Hakkari’deki kar dağları kent dışına çıkartılıyor

Hakkari çarşı merkezinde esnaflara zor anlar yaşatan kar dağları iş makinelerinin yardımı ile kent dışına çıkartma çalışmaları devam ediyor.

21 Şubat 2020 Cuma 11:52

Onlarca yerleşim yerinin ulaşıma kapandığı Hakkari’de kent merkezinde biriken karlar belediye karla mücadele ekibi tarafından yapılan geceli gündüzlü çalışmalar sonucunda şehir dışına çıkartılıyor.

Bir süre önce kardan arındırılan kent merkezi son yağan karla birlikte esnaflara zor anlar yaşattı. Çalışmaların başında bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, 14 iş makinesi ve 40 personel ile yürütülen karla mücadele çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini belirtti.

Yaklaşık 3 bin 800 kamyon karın taşındığı Hakkari kent merkezindeki çalışmalar devam ederken, diğer taraftan ise karların erimesi ile birlikte geçit vermeyen mahallelerde başlatılan çalışmalarda devam ediyor.

Hakkari Valisi/Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, son zamanların en büyük kar yağışını Hakkari’de karla mücadele çalışmalarının aralıksız olarak sürdüğünü söyledi. Haber: Feyzullah Taş

belediye-karla-mucadele-1-004.jpgbelediye-karla-mucadele-2-002.jpgbelediye-karla-mucadele-4.jpgbelediye-karla-mucadele-3.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.