20 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara27°C

HAKKARİGÜCÜ'NDEN GOL ŞOV,,,,

Hakkarigücü'nden gol şov,,,,

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig’de mücadele eden Hakkarigücü Bayan Futbol Takımı, kendi sahasında Belediye Vanspor’u 7.0’lık skorla yendi.

17 Kasım 2013 Pazar 16:22

Gecen hafta deplasmanda Erzurum Albayrak Başan Takımı’nı 2-0’lık skorla yenen Hakkarigücü Bayan Futbol Takımı bugün ise kendi sahasında Belediye Vanspor’u konuk etti. Şehir stadyumunda oynanan maçta üstün bir performans sergileyen Hakkarigücü Bayan Futbol Takımı konuk ettiği Belediye Vanspor’u 7.0’lık skorla yendi.

 Hakkarigücü Bayan Futbol Takımı Hocası Cemile Timur, Kulüp Başkanı Hüseyin Adıyaman bu galibiyeti Fahri Başkanları sayın Sadrettin Güvener’e hediye ettiklerini söyledi. 

Timur,”Bugünkü maçımız büyük ilgi gördü. Konuk eteğimiz takımı farklı skorlarla yendik. Bundan sonra da halkın desteğine ihtiyacımız var. Haftaya Muş Kartalspor ile deplasmanda maçımız var.  Futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah bu maçı da alacağız” dedi. Hakkarihabertv.com

bayan-takimi-1.20131117163211.jpg

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.