07 Mayıs 2024
  • İstanbul10°C
  • Ankara6°C

HAKKARİHABERTV VİRÜS KONUSUNDA UYARMIŞTI

Hakkarihabertv virüs konusunda uyarmıştı

Hakkarihabertv.com servis ettiği ‘Dikkat virüs Hakkari’ye geliyor” haberi Sağlık Bakanlığı tarafından da doğrulanarak Hakkari’de 2 koronavirüs vakasının tespit edildiğini doğruladı.

02 Nisan 2020 Perşembe 09:26

Hakkarihabertv.com yetkililere dayandırarak 30.03.2020’de saat 18:17’de  ‘Dikkat virüs Hakkari’ye geliyor” başlıklı haberinin ardından 2 gün sonra Sağlık Bakanlığı Koronavirüs vakalarının tespit edildiği illeri açıklayarak bu iller arasında Hakkari’nin de bulunduğunu açıkladı.

Hakkari Valiliğinin almış olduğu önlemler sayesinde koranavirüs vakasının göründüğü  iller arasında en az sayı ile Hakkari'de 2 vaka ile yerini aldı.

Tüm dünyayı ve ülkemizde koronavirüs belasına yönelik tedbirler alınırken, emniyet teşkilatının tüm birimleri ise gerek uygulamalarda gerek yaptıkları anonslarda gerekmedikçe dışarı çıkmayın uyarılarını sürdürüyor.

Hakkari ilimizde yapılan tüm uyarılara rağmen vatandaşların halen dışarıda gezmesinin vaka sayısının artmasından endişe ediliyor.​

virus.jpg

HAKKARİHABERTV.COM' VİRÜS GELMEDEN ÖNCE UYARMIŞTI VE ŞİMDİ DE UYARMAYA DEVAM EDİYOR-VAKA SAYISININ ARTMAMASI İÇİN LÜTFEN GEREKMEDİKÇE EVLERİNİZDEN ÇIKMAYIN VE YETKİLİLERİN UYARILARINI DİKKATE ALIN DİYORUZ. 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.