30 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara24°C

HAKKARİLİ ÇOCUKLAR SAHNEYİ İNLETTİ

Hakkarili çocuklar sahneyi inletti

Hakkari Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan etkinliklerine Hakkarili çocukların sahne çıkması damga vurdu.

06 Haziran 2018 Çarşamba 00:06

 Hakkari’deki ramazan şenlikleri batı illerini aratmıyor. İftardan sonra binlerce kişinin akın ettiği şenlikler vatandaşları sevindirmeye devam ediyor.

 Kentin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde Belediye Başkanlığı Kültür ve Soysal işleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve her akşam değişik sanatçıların sahne aldığı ve değişik etkinliklere ev sahipliği yapan programa yöre halkı büyük ilgi gösteriyor.

Maskot kukla gösteri, çocukça ramazan ve şiir naad gibi değişik programın yapıldığı etkinliklere sahneye çıkan çocuklar damgasını vurdu. En iyi şarkı söyleyen, en iyi dans eden çocukların yarıştığı etkinliklerde ailelerin çocuklarından daha heyecanlı olması dikkatlerden kaçmadı.

Mikrofonu ellerine alarak bir birinden güzel şarkılar seslendiren çocuklar daha sonrada sahnede canlı müzik eşliğinde dans ettiler. Etkinliklerde binlerce kişiye, çay ve şerbet ikramı yapıldı. Haber: Feyzullah Taş

ramazan-senligi-1-001.jpgramazan-senligi-2-001.jpgramazan-senligi-3-001.jpgramazan-senligi-4.jpgsenlik-1-001.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.