27 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

HAKKARİLİ GENÇ İHMAL KURBANI

Hakkarili genç ihmal kurbanı

Şimşek ailesinin acı günü. Fikret Şimşek’in oğlu Ahmet Şimşek Kütahya Üniversitesini kazandı.

19 Ağustos 2014 Salı 12:07

Adı : Ahmet Şimşek

Yaşı : 18

Hakkari doğumlu.

Şimşek ailesinin acı günü. Fikret Şimşek’in oğlu Ahmet Şimşek Kütahya Üniversitesini kazandı. Okulunu gördükten sonra İzmir’e geçti ve arkadaşlarıyla birkaç günlük tatil yapmak istedi.

Balçova istikametindeki metroya indi. Ekranda metronun gelmesine 14 dakika var diye yazıyordu. Ahmet Şimşek, facebookunda paylaşmak üzere selfie resim çekmeye başladı. Nasılsa bol bol resim çekecek kadar vakti vardı. Metronun her tarafında çeşitli profillerden resimler çekti. Sonra elektrik akımının olduğu yasak bölgeye yani metro altına girdi. Tehlike işaretlerini fark edemeyen talihsiz gencimiz elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre metroda görev başında olması gereken güvenlik görevlileri ortalıkta yoklardı. Merkezi sistemle izlenen mobese kameralardan da müdahale ve uyarı yapılmadı. Yani genç bir fidanımız, üniversite heyecanıyla okumak isteyip hayata atılmaya hazırlanan bir kardeşimiz ihmal kurbanı oldu.

Ahmet Şimşek İzmir Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Şu aralar otopsi işlemleri yapılıyor. Hakkarililer Derneğine ait tüm duyarlı hemşerilerimiz dün geceden beri hastanede Şimşek ailesinin yanında onlara manevi destek sunuyor.

Hakkari Haber olarak bu ihmalin hesabını elbette soracağız ve bu işin takipçisi olacağız. Ahmet Şimşek, yarın 10.30 uçağıyla Van’a, oradan da Hakkari’ye, ikindi namazına mütakip aile mezarlığında toprağa verilecektir. Acımız büyüktür, hepimizin başı sağolsun. (Hakan Taş’ın özel haberi)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.