21 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara15°C

HAKKARİ’Lİ GENÇ KARDAN ARABA YAPTI

Hakkari’li genç kardan araba yaptı

Hakkari’de kar yağışı hayatı olumsuz etkilese de karın keyfini çıkarmak isteyen gençler hayal güçlerini de kullanarak kardan adam yerine kardan araba yaptı.

20 Şubat 2020 Perşembe 09:00

 
Hakkarili gençlerden Bedirhan Kaçar isimli genç Çevre yolu üzerinde kardan araba yaptı. Kardan arabaya ilgi gösteren vatandaşlar önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Kardan arabanın mimarı Bedirhan Kaçar, arabanın yapımının 3-4 saatlerini aldığını belirtti. Kaçar,” Hakkari’de bu yıl çok kar yağdı. Karla mücadele çalışmalarının geceli gündüzlü sürmesine rağmen yerde kar eksik olmuyor.
 
Bizde arkadaşlarla düşündük, şu kış gününde acaba ne yapalım diye. Herkes kardan adam yapıyor, biz de kardan Mercedes pikap yaptık. İlgi gösteren vatandaşlar aracın önünde hatıra fotoğrafı çekiyordu.
 
Ancak sonrada o kadar emek harcadığımız arabanın yolda geçen bazı kişiler tarafından tahrip edilmesi bizi üzdü” dedi. Haber: Feyzullah Taş
arac-1-003.jpg
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.