07 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara4°C

HAKKARİLİ İNŞAAT İŞÇİSİ KAYBETTİĞİ PARASINI ARIYOR

Hakkarili inşaat işçisi kaybettiği parasını arıyor

Hakkari’de inşaatlarda çalışarak geçimini sağlayan Cengiz Kurt isimli vatandaş, kaybettiği parasını arıyor.

12 Aralık 2015 Cumartesi 12:25

Gazi Mahallesi’nde ikamet eden evli ve 3 çocuk babası Cengiz Kurt, yaklaşık 3 gün önce işyerinden bin TL para aldı.

Hakkari Öğretmenevi civarında dolaşırken parasını düşüren inşat işçisi Kurt, basın irtibat büroları, müftülük ve belediye ilan kurumuna giderek parasının bulunması için kendilerinden yardım istedi.

Yaz aylarında inşaatlarda sıva yaparak geçimini sağlayan Kurt,”4 nüfusuma bakmak için, inşaatlarda çalışarak geçimimi sağlıyorum.

3 gün önce daha önce çalıştığım bir işverenden bin TL’lik paramı aldım. Öğretmenlerevi karşısındaki caddede dolaşırken paramın cebimde olmadığını gördüm.

Yolda geçen herkese, yolda hiç para görüp görmediklerini sordum. Ancak,  gören ve duyan olmadı. Bu para ile çocuklarıma nafaka ve kışlık odun alacaktım” dedi.

Son çare olarak müftülük ve belediye ilan servisine başvurdum. Ancak aradan 3 gün geçmesine rağmen hala bir haber yok. Düşürdüğüm parayı bulana sesleniyorum.

Allah rızası için paramı geri getir. Belediye veya Müftülüğe teslim edin. Fakirim. Bu para ile çocuklarıma nafaka alacaktım. Çok zor durumdayım” şeklinde konuştu.

Paramı bulan veya kimin aldığını bilen varsa Allah rızası için beni (0532 650 1683) nolu telefonumdan arasın” Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.