09 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C

HAKKARİLİ İŞ ADAMI SABAHATTİN DURAN'DAN YENİ YIL MESAJI

Hakkarili İş Adamı Sabahattin Duran'dan Yeni Yıl Mesajı

Van Büyük Urartu Turizm A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Duran, Yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı

30 Aralık 2023 Cumartesi 15:30

Duran mesajında, “Tüm dünya ve ülkemiz için zorlu bir yıl olan 2023’ü geride bırakarak yeni umutlarla 2024 yılına merhaba diyoruz.

Biraz yorgun, biraz hüzünlü ama bir o kadar da gelecekten ümitli olarak karşıladığımız 2024 yılı, inanıyorum ki hayırlara vesile olan yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır.

Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergileyerek zorlu günlerde birbirimize destek olduğumuz 2023 yılından önemli dersler çıkararak 2024 yılına giriyoruz.

Her yeni yıl bir umuttur ve geleceğe dair temiz bir sayfadır. Bu duygu ve düşüncelerle Rabbim'den, 2024 yılının hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Bölgemiz Hakkari ve Van turizmi için desteğimiz devam edecek. Milletimiz başta olmak üzere dünya için sağlık, huzur ve barış dolu bir sene olmasını temenni ediyorum.

Tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyorum, turizm camiasına da hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi

VAN BÜYÜK URARTU TURİZM A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANI  SABAHATTİN DURAN

Yayınlama tarihi: 27.12.2023 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.