02 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

HAKKARİ'Lİ KADINLARDAN 8 MART MESAJİ

Hakkari'li kadınlardan 8 mart mesaji

Hakkari’li kadınlar “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” ile ilgili görüş ve düşüncelerini dile getirerek ülkede akan kanın durması için barışın sağlanması gerektiğini söylediler.

04 Mart 2016 Cuma 11:58

Hakkari’de çalışan kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili beklentilerini dile getirerek ülkemizdeki barışın sağlanması çağrıda bulundular.

Hasel Lavaş adlı iş yerinde çalışan Leyla Kurt, 8 mart dünya kadınlar gününde beklentisinin barış huzur olduğunu ifade ederek artık ülkemize huzur gelsin dedi.

Hera yöresel yemekler güçlü kadınlar adlı iş yeri sahipleri Sevda Keskin 8 mart dünya kadınlar gününü şimdiden kutladığını belirterek, barış, kardeşlik ve huzurun gelmesini umut ediyoruz” şeklinde konuştu.

Özlem Atay ise başta emeği sömürülen bütün kadınları ve emekçi  kadınların 8 mart dünya emekçi kadınların gününü kutladığını belirterek, barış ve huzura başta kadının ihtiyacı olduğunu ifade ederek,  artık  dünyada kanın dökülmesini istemiyoruz huzur istiyoruz dedi. İHA/özel

kadinlar.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.