07 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

HAKKARİLİ ŞEHİT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Hakkarili şehit son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Hakkarili Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

01 Aralık 2022 Perşembe 16:40

Hakkarili Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz (26), Zap-Avaşin-Basyan bölgesinde düzenlenen “Pençe-Kilit” operasyonunda şehit olmuştu. Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında yapılan törenin ardından şehidin cenazesi Ulu Cami’ye getirildi.  

Şehidin özgeçmişinin okunmasının ardından kılınan cenaze namazından sonra Türk bayrağına sarılı naaşı Gazi Mahallesi aile mezarlığına götürülerek burada gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehidin cenaze namazına Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vali Yardımcıları Tevfik Kumbasar, Mustafa Berat Kasımoğlu, Halil İbrahim Köroğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coştun Sel, emniyet müdür yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, kanaat önderleri, şehidin annesi, babası ve kardeşleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Haber: Feyzullah Taş

sehit-2-001.JPGsehit-4.JPG


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.