07 Mayıs 2024
  • İstanbul9°C
  • Ankara7°C

HAKKARİ'NİN İLK KARTİNG PİSTİ ALEV ALEV YANDI

Hakkari'nin ilk karting pisti alev alev yandı

Hakkari’nin ilk ve tek karting pistinde çıkan yanığın uzun uğraşlar sonunda söndürüldü. Gençlere ve çocuklara yönelik sosyal alanların fazla bulunmadığı Hakkari’de 2010 yılında bir girişimci tarafından ilk karting pisti kurulmuştu.

16 Mayıs 2015 Cumartesi 14:17

Halife Derviş Mahallesi’nde bin 600 metre kare üzerinde 540 metre uzunluğunda kurulan karting pisti gençlerin yoğun ilgisi ile karşılanmıştı. Bir süreden beridir kullanılmayan karting pistinde akşam saatlerinde yangın çıktı. Pistin etrafında bulunan lastiklerde çıkan dumanlar Hakkari semalarını sardı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Yangın yerine giden itfaiye ekibi alev alev yanan lastikleri söndürmeye çalıştı. Bu arada bazı çocukların itfaiye erlerine yardım etmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Yapılan uzu uğraşlar sonunda yangın kontrol altına alındı. Yangının ise bazı çocuklar tarafından çıkartıldığı belirtildi. Özel Haber:Feyzullah Taş (İHA)

20150516aw415474_01.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.