03 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara12°C

HAKKARİ'NİN SEVİLEN POLİSLERİ BAŞKA İLE ATANDI

Hakkari'nin sevilen polisleri başka ile atandı

Hakkari’de vatandaşların sevgisini kazanan Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları Muhammet Öztürk, Dilek Günaydın değişik illere atandılar.

16 Ağustos 2022 Salı 14:59

Hakkari’de yaklaşık 3 yıl boyunca Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Öztürk ve Dilek Günaydın isimli polis memurları kısa sürede yöre halkı ile kaynaşmayı başardılar.  

Pandemi döneminde Hakkari Valiliği koordinasyonunda oluşturulan “Vefa Sosyal Destek Grubu” da yer alan polis memurları Muhammet Öztürk ve Dilek Günaydın, zorlu doğa koşulları ve çetin kış şartlarına adeta meydan okuyarak, yardım paketlerini kendi elleri ile vatandaşa ulaştırmayı başardılar.

  Hakkari polisi ev, esnaf ve okul ziyaretleriyle vatandaşları hırsızlık, dolandırıcılık, kapkaç, yankesicilik gibi her türlü asayiş olaylarına karşı bilgilendiriyor. Toplum hayatının her alanında görev yapan polisler, kendilerine iletilen sorunları sadece dinlemekle kalmayıp bunların üzerine titizlikle eğildiler. Rapor haline getirdikleri sorunları ilgili makamlara anında ileten toplum polisi ekipleri, sorunun çözümünde de görev aldılar.

Yöre halkının düğün törenleri ve taziyelerine de katılan polis, yöre halkı tarafından tam not almıştı. Hakkari Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve esnafları ziyaret ederek polis-halk ilişkilerinin daha ileri düzeye taşınması ve nasıl bir yol izlenmesi gerektiği konusunda bilgi paylaşımı da bulunmuşlardı.

İl Emniyet Müdürlüğünün talimatları doğrultusunda yüzlerce Öğrencilerle bir süre sohbet eden ekipler; kırtasiye malzemesi, kek ve meyve suyu ikramında bulundular. Değişik okulları ziyaret etmeye devam eden Hakkari polisinin çalışması kentte takdirle karşılanıyor.

3 yıl boyunca Hakkari’de görev yapan başarılı Hakkari polisinden Muhammet Öztürk Ankara’ya atanırken Dilek Günaydın ise Ordu’ya atandı. Hakkari’de tanıdıkları herkesle vedalaşan polis memurları huzurun sağlandığı Hakkari’ye herkesi davet ettiler.

Hakkari polisinden çok memnun olduklarını belirten vatandaşlar ise, halkla kaynaşmayı sağlamak adına İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar ve bütün polis teşkilatına teşekkür ederek, Hakkari'den başka ile atanan tüm polis memurlarına ise yeni görev yerlerinden başarılar dilediler. Haber: Feyzullah Taş

gazeteci-feyzullah-ve-polis-memuru-dilek.jpgmuhammet-ve-dilek-1.jpg
 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.