02 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C

HAKKARİ’NİN YENİ UMUDU “ÜNİVERSİTE”

Hakkari’nin yeni umudu “üniversite”

​Yayın hayatına yeni başlayan ilimizin ilk ve tek özel radyo istasyonu olan Hakkari’nin Sesi Radyosu’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

19 Şubat 2019 Salı 10:43

Önceki gün Hakkari Üniversitesi yöneticileri Teknik ve Yapı İşleri Daire Başkanı Yılmaz Demir, Güzel Sanatlar Fakültesi Sekreteri Feridun Alp, İktisadi ve İdari  Bilimler Fakültesi Sekreteri Galip Erler, Hakan Taş’ı ziyaret ederek başarı dilediler.

Burada bir açıklama yapan Teknik ve Yapı İşleri Daire Başkanı Yılmaz Demir, Üniversitenin ilimize umut olacağını belirterek geceli gündüzlü çalıştıklarını söyledi.

Demir; “Rektörümüz Prof.Dr. Ömer Pakiş hocamız başkanlığından süratle çalışarak en kısa zamanda kampüsümüze kavuşacağız.

Ne aşamada olduğumuzu ve bu çalışmalarımızla ilgili detayları sayın rektörümüz radyonuz aracılığıyla canlı yayında halkımızı bilgilendirecektir. Hakkarimiz artık kaliteli eğitimi ile gündeme gelecektir” dedi.Hakkarihabertv.com

universite-radyo.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.