30 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara21°C

HAKKÂRİ’YE 2 ALTIN, 2 BRONZ MADALYA

Hakkâri’ye 2 altın, 2 bronz madalya

İstanbul’da CNR Expo’da düzenlenen dünya aşçılar ve pastacılar şampiyonasında Hakkari Aşçılar ve Pastacılar Derneği Hakkari adına 2 altın ve 2 bronz madalya kazandı.

29 Kasım 2022 Salı 13:04

Hakkari Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Necmettin Kurt, her yıl düzenlenen yarışmada 4 madalya ile dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kurt,” Hakkari ili adına kazanmış olduğumuz ödül ile daha iyi zirveye çıkacağımızı düşünüyorum. Yarışmaya katılan aşçılarımız güneş temel ve Cumali Çakay bu şampiyonluk yarışmasında Hakkari’yi temsil edip aldıkları madalyalarla Hakkari’nin yöresinin tescilli yemeklerini tanıttıklarına tattırdıkları içinde çok mutluyuz çok gururluyuz.

8. Dünya Helal Zirvesi ve 9. İİT Helal Expo Fuarı 24 Kasım'da İstanbul'da yapıldı 40 yakın yabancı ülke. Türkiye Genelde katliam oldu.

2 aşçı ve bir staj öğrenci le katıldılar. Usta kategoride katlan yarışmacımız Güneş Temel Hakkâri tescilli yemeklerinde. Qris yapak yarışmasında 1.ci oldu. Altın madalya kazandı.

 Farklı dualarda 2 altın ve 2 bronz madalya kazandılar. Aynı ekibi Türkiye adana ülkeler arasında yapılan yarışmada üçüncü oldular. Üçüncülük kopasını da Türkiye kazandırdık. Hakkarihabertv.com

hakkari-ascilar-ve-pastacilar-dernegi.jpghakkari-ascilar-ve-pastacilar-dernegi-3.jpghakkari-ascilar-ve-pastacilar-dernegi-2.jpghakkari-ascilar-ve-pastacilar-dernegi-4.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.