28 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

HAKKARİ'YE MALİ MÜŞAVİR GELİN,,,

Hakkari'ye mali müşavir gelin,,,

Hakkari’nin en iyi avukatlarından biri olan rahmetli Cumhur Keskin’in oğlu Avukat İsmail Keskin Diyarbakır ilinde mali müşavir olan Sultan Çiçek ile dünya evine girdi.

18 Ağustos 2014 Pazartesi 12:09

Hakkari eski Belediye Başkanı rahmetli Abdurrahman Keskin’in kardeşi rahmetli Av. Cumhur Keskin’in oğlu Av. İsmail Keskin Diyarbakır’lı mali müşavir Sultan Çiçek ile dünya evine girdi. Sağdıçlığını Slehiler kanat önderi olan Durunkaya Belediye Başkanı Fatih Keskin’in yaptığı düğün törenine binlerce kişi katıldı.

video-galeri.20110227163236.gif

foto-geleri-1.jpg

 Keskin çifti için Gazi Mahallesi keskinler semtinde iki gün iki gece davam eden görkemli bir düğün töreni yapıldı. Düğün törenine HDP Hakkari Milletvekili Av. Esat Canan, Piynanişi aşiret lideri Osman Zeydan, Büyük Çiftlik Belediye Eş Başkanı Rüştü Zeydan, Çukurca Belediye Eş Başkanı Servet Tunç, İl Genel Meclis Başkanı Lokman Demir, Hatso Başkanı Servet Taş, işadamı Mehmet Seven, Hakkari Barosu Avukatları, STK temsilcileri, il ilçe ve çevre illerden binlerce davetli katıldı. Başkan Fatih Keskin, bu mutlu günlerinden kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere ayrı ayrı teşekkür etti. Haber: Serkan Kaya

keskin-ailesi-11.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.