29 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

HANLIGİL HAKKARİHABERTV AİLESİNE KATILDI!

Hanlıgil Hakkarihabertv ailesine katıldı!

Hakkâri İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapman Erol Hanligil, birbirinden güzel spor ve eğitim dalındaki yazıları ile Hakkarihabertv.com' de sizleri aydınlatacak....

04 Şubat 2019 Pazartesi 11:12

Erol HANLIGİL,1977 Hakkari doğumlu. İlkokulu Hakkari’de okuduktan sonra Ortaokul ve Lise eğitimini Van Alpaslan Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi  Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünden mezun olup Hakkâri Atatürk Anadolu Lisesinde öğretmenlik ve müdür yardımcılığı yaptı. Hakkâri Cumhuriyet Anadolu Lisesinde okul müdürlüğü yaptıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı Şube Müdürlüğü sınavını kazanıp şube müdürü olarak Antalya Aksu’da çalıştı.

Halen Hakkâri İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapmakta. Profesyonel basketbolcu olarak yıllarca çeşitli takımlarda oynadı. Basketbol il temsilciği, Futbol il Temsilciliği görevlerini yaptı.

2018 yılından beri Hakkari Futbol İl Hakem Kurulu Başkanlığı  ve Hakkari ASKF Başkan vekilliği görevini yürütmektedir.

Basketbol dışında yamaç paraşütü, rafting, tüplü dalış, kayak, bisiklet ve dağcılık sporları ile ilgilenmektedir.

Sevilen ve sayılan simalarından eğitimci Erol Hanlıgil bundan sonra en güzel ve aydınlatıcı spor ve eğitim yazıları ile siz değerli Hakkarihabertv.com okuyucularını bilgilendirecek.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.