17 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Hasar tespit çalışmaları sürüyor

Hakkari’de etkili olan fırtına nedeniyle il genelinde başlatılan hasar tespit çalışmaları sürüyor.

27 Mayıs 2020 Çarşamba 12:07

Hakkari’de iki gün önce saatteki hızı 80 kilometreye kadar çıkan fırtına kent merkezinin değişik mahallelerinde ciddi anlamda hasara yol açmıştı.

 Onlarca ev ve kurum binası çatısı uçtu, ağaçlar devrildi ve araçlar hasar görmüştü. Hakkari Belediyesi İtfaiye ekipleri de 3 ekip halinde geceli gündüzlü çalışarak çatıları tehlike saçan ev ve kurum binası çatısını indirilmesine yardımcı oldular.

-Hakkari AFAD hasar tespit çalışmalarını sürdürüyor
Hakkari AFAD Müdürlüğü ekipleri ise  Hakkari il genelinden fırtınadan kaynaklı onlarca bina çatısı hasar gördü.  AFAD yetkilileri,”Hasar tespit çalışmaları ilk günden beri başlanmış olup hasar tespitlerinin büyük bir bölümü tamamlandı.

 TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

İlçe ve çevre köylerde ise ekipler genel taramalarını sürdürüyor.  Çalışmalar AFAD, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve Belediye’den de destek alınarak devam ediyor.

Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirmeye devam ediyoruz diğer taraftan ise hasar tespit çalışmalarımı sürüyor” denildi. Haber: Feyzullah Taş
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.