26 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara12°C

HASTANE GÜVENLİKÇİLERİNE MAAŞ MÜJDESİ

Hastane güvenlikçilerine maaş müjdesi

Hakkari Devlet Hastanesi’nde çalışan özel güvenlik görevlilerinin çok kısa bir sürede maaşlerının iyileştirilme müjdesi verildi.

14 Mart 2013 Perşembe 11:48

Düşük maaşla zor şartlar altında çalışan güvenlikçilerin içinde bulunduğu sıkıntıların en kısa sürede giderileceğini belirten Hakkari Devlet Hastanesi güvenlik görevlisi ihalesini alan taşeron firma yetkilileri, ”Sağlık Bakanlığı'nın kısıtlamaya giderek güvenlikçilerin aylıklarına yüzde 5 kısıtlama getirmiştir. Düşük maaş ödenmesi elimizde değildir.

Biz firma olarak hastane güvenlik işini bu yıl devir aldık. Bu sıkıntılarını en kısa sürede çözerek aylıklarını zamanında alması için gereği neyse yapacağız. Yeni Güvenlik Federasyonu kuruldu.

İnşallah arkadaşların bu sıkıntıları en kısa sürede çözülecektir. Yeni düzenleme ile birlikte özel güvenlikçilerin silahsızlar olanlara yüzde 50, silahlılara ise yüzde 65 oranında artış olacaktır. Tabi ki buda mecburi hale gelecektir. Canla başla görev yapan özel güvenlikçi arkadaşlarımızın sıkıntıları inşallah en kısa sürede bitecektir” şeklinde konuştular. Haber: Feyzullah Taş (İHA)

hastane-guvenlikci-m.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.