16 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara9°C

HASTANEYE SAĞLAM GİTTİ ÖLÜ ÇIKTI

Hastaneye sağlam gitti ölü çıktı

Hakkari Devlet Hastanesi'ne muayene için giden kadın, tuvalette ölü bulundu. Yapılan otopside, kadının beyin kanamasından hayatını kaybettiği belirlendi.

06 Mart 2013 Çarşamba 17:40

Edinilen bilgiye göre olay, bugün öğle saatlerinde Hakkari Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Evli ve 7 çocuk annesi Kadriye Bayhan (43), dahiliye polikliniğinde bel ve midesindeki şikayetlerden dolayı muayene oldu.

Doktorun istediği idrar tahlilini yaptırmak için laboratuvara gidip kap alan kadın, daha sonrada tuvalete girdi. Bayhan'ın tuvaletten çıkmadığının farkına varan kadınlar, durumu görevlilere bildirdi. Kapıyı güçlükle açıp içeri giren görevliler tarafından acil servise götürülen kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Hastane yetkilileri olayı doğrularken, olayın savcılığa bildirilmesi üzerine yapılan otopside, kadının beyin kanamasından hayatını kaybettiği belirlendi.Haber: Feyzullah Aksu (İHA)


Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.