08 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara19°C

HATSO YARDIM TIRI DEPREM BÖLGESİNDE

HATSO yardım tırı deprem bölgesinde

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) tarafından deprem bölgesine gönderilen yardım tırı bölgeye ulaştı.

15 Şubat 2023 Çarşamba 13:58

06 Şubat 2023 tarihinde ülkemizin 10 şehrinde yaşanan deprem felaketi sonrası yaraların sarılması amacıyla başlatılan destek çağrılarına sessiz kalmayan Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası, maddi ve ayni yardım kampanyası başlattı. Depremin yaşandığı gecenin sabahında kampanyanın startını veren Hakkari TSO, bu noktada tüm kesimleri de destek olmaya davet etti.

Hakkari TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinin desteğiyle başlayan kampanya, oda üyeleri, iş insanları, esnaflar ve tüm Hakkari halkının katılımıyla devam etmektedir. Hatso Hizmet Binasında toplanan yardım malzemeleri dün yardım aracına yüklenerek, deprem bölgesi olan Malatya’ya gönderilen yardım tırı bölgeye ulaştı. 

Kampanya kapsamında; her türlü gıda malzemeleri, battaniye, çocuk maması, çocuk bezi, mont, bot, çocuk montu, muhtelif kıyafet, kadın kıyafeti, hijyen seti ve içme suyu gönderildi. Ayrıca; yardım kampanyası kapsamında toplanan malzemeler felaketlerin yaşandığı bölgelerdeki vatandaşlara gönderilmeye devam edecek. Hakkarihabertv.com

hatso-yardim-tiri-deprem-bolgesinde-2.jpg

hatso-yardim-tiri-deprem-bolgesinde.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.