12 Mayıs 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara10°C

HATSO'DAN BAKAN PROGRAMINA SERT TEPKİ

Hatso'dan bakan programına sert tepki

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın programına davet edilmemelerine tepki gösterdi.

26 Temmuz 2013 Cuma 17:59

HATSO Başkan Sevret Taş, Bakan Yıldız’ın bugün kente yaptığı ziyaret programına davet edilmediklerini söyledi. Taş, “Bu barış ve kardeşlik sürecinin gerçek hedefine ulaşabilmesi adına hükümetimizin önemli üyelerinden biri Sayın Bakanımız Taner Yıldız ilimizi ziyaret ediyor. Halkla, sivil toplum kuruluşlarıyla ilimizin genel enerji sorunlarını istişare edilmesi gerekirken, ancak her nedense HATSO Kültür Merkezi’ndeki istişare toplantısına davet edilmemiş bulunmaktadır. Bu organizasyonu yapan merciyi şiddetle kınıyoruz.

BAŞBAKAN'A ŞİKAYET EDECEĞİZ...

HATSO’ya karşı yapılan bu tutumu bizzat Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ileteceğimizi belirtiyoruz. Türkiye’nin normalleşmesi için hepimize düşen görevler içerisinde Hakkari ilimizin çok önemli bir bölge olduğu hepimizce de bilinmektedir. Sayın bakanımızın da Hakkari’nin konumunu, sorunlarını ve önemini çok iyi bilmektedirler. Bu anlamda ilimize bu değerli ziyaretlerinden dolayı da HATSO olarak sonsuz teşekkür ederiz” dedi. Haber: Feyzullah Taş

 


 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.