17 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

HDP MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ BULUNDUĞU KAHVEHANEYE SALDIRI

HDP milletvekili adaylarının bulunduğu kahvehaneye saldırı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Emek Caddesi üzerinde bulunan bir kahveye pompalı tüfeklerle ateş açılması sonucu üç kişi yaralandı.

06 Haziran 2015 Cumartesi 21:56

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Emek Caddesi üzerinde bulunan Fayansçılar Fırat Okey Salonu'na, kapının önünden geçen sarı renkli doblo marka bir araç içerisinden pompalı tüfekle saldırı gerçekleştirildi. Açılan ateşte kıraathanenin önünde bulunan üç yurttaş ayaklarından yaralandı. Yaralılardan birinin Sultan Hastanesi'ne ikisinin ise Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi. 

Olay yerinde saldırının izleri bulunurken, camları kırılmış durumda olan kahvenin önünde kan izleri görülüyor. Olay yeri inceleme ekipleri saldırı yerinde inceleme yaparken, kıraathanenin önüne ise güvenlik şeridi çekildi. 

Saldırı gerçekleştirilen kahvenin camlarında ise HDP Amed milletvekili adaylarının posterlerinin olduğu bildirildi. Basından

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.